به تازگی در شهرهای بزرگ دنیا نظیر پاریس در کافه تریاها در کنار دیگر نوشیدنی های سرد و الکلی، آبمیوه های سرد و سالم ارائه می گردد. اکثر مردم به دلیل سالم و مقوی بودن این نوشیدنی ها آنها را سفارش می دهند.در شهرهایی نظیر نیویورک، پاریس، لندن شیشه های نوشیدنی سرد و تازه در دسترس مشتریان قرار می گیرد. این نوشیدنی ها که به سفارش مشتری تهیه می گردد، تحت دمای پایین کمپرس می گردد تا کلیه ویتامین ها و مواد معدنی و خواص طبیعی آن حفظ گردد. نوشیدن آبمیوه های سرد یکی از روش های جذب مواد مغذی است.
جهانگردانی که درگذشته برای بازدید از شهر پاریس، به این شهر می آمدند با استیک ها و پنیرهای خوشمزه ولی فریز شده سروکار داشتند و در سفر نمی توانستند رژیم غذایی خود را حفظ کنند، اما امروزه توریست ها در نقاط مختلفی از پاریس می توانند نوشیدنی های سرد و تازه ی مورد علاقه خود را در دسترس داشته باشند، از گردش در شهر لذت ببرند و حتی با رژیم سم زدایی آبمیوه ها یک گردش سالم را سپری کنند. کم کم فرانسه به کشوری تبدیل شده است که نوشیدنی های عالی و مغذی را در کل دنیا ارائه می دهد.آبمیوه های سرد و خوشمزه ای که در این بارها ارائه می شود حاصل محصولات ارگانیک مردم محلی و مزرعه های روستاهای کوچک فرانسه است، که 100 درصد ارگانیک می باشد.
پیشگامان آبمیوه های سرد و مطبوع
Bob’s Cold Press
مارک گروسمن در سال 2006 با افتتاح رستوران خود که یک رستوران کاملا گیاهخواری بود و به جای آب جو از آب سبزیجات در منوی غذایی خود استفاده می کرد، همچنان که انقلابی را در صنعت رستوران داری ایجاد کرد، از پیشگامان ارائه دهنده آبمیوه های سرد ارگانیک در پاریس بود.او در سال 2009 آشپزخانه های خود را گسترش داد و در چندین منطقه دیگر نیز رستوران هایی را دائر کرد که با غذاهای سالم از مردم پذیرایی می کردند. و بدین معنا بود که مارک گروسمن به عنوان رهبر یک تیم به موفقیت زیادی دست یافته است.در ماه فوریه 2013 باب به صورت نرم افزاری این امکان را ایجاد کرد که مشتریان می توانستند در طول هفته نیز نوشیدنی ها و آب سبزیجات مورد علاقه خود را از هرکجا سفارش دهند و نوشیدن آبمیوه مورد علاقه خود مجبور به مراجعه به رستوران های فوق نباشند. در پاییز 2013 باب گروهی را متشکل از چندین متخصص تغذیه به کارگرفت تا بتواند کار خود را به صورت فنی و علمی توسعه دهد.
Grab & Go
شارلوت روح در دسامبر 2013 پس از هفت سال زندگی در نیویورک زمانی که به پاریس بازگشت یک کافه در پاریس افتتاح کرد. شارلوت زمانی که در نیویورک بود با طعم های تازه آشنا شد، او عاشق طعم های متفاوت و تازه بود به همین دلیل زمانی که به فرانسه بازگشت به فکر افتتاح یک کافه افتاد. او در کافه خود آبمیوه ها، سوپ ها و سالادهای کلم بروکلی خود را ارائه کرد.آبمیوه های ارائه شده در رستوران های او یکی از متنوع ترین و سازگارترین آبمیوه ها برای کلیه ی ذائقه ها است و هر ساعت از طول روز که برای نوشیدن، نوشیدنی مراجعه کنید می توانید بهترین نوشیدنی ها را با مواد مغذی نظیر عسل سفارش دهید.
BoJus & Nubio
برای کسانی که تجربه استفاده از غذاهای سالم را دارند و به مصرف این غذاها علاقه دارند برند BoJus & Nubio نامی کاملا آشناست. بنیانگذار این برند ماری ویکتور دبر در فوریه کافه خود را تاسیس کرد. او در حال حاضر کار خود را با کلودین ریچارد توسعه داده است و موسساتی در پاریس، فلوریدا و پورتوریکو برای آموزش این شیوه تولید آبمیوه تاسیس کرده است. ماری دوست دارد کار خود را با چشم انداز آبمیوه های زیبا گسترش دهد. ماری می گوید مردم واقعا از دیدن آبمیوه های رنگارنگ ما هیچان زده می شوند و روزانه افراد زیادی برای نوشیدن و تست این آبمیوه ها مراجعه می کنند.