در هنگام خرید یک دستگاه آبمیوه گیری باید به چه نکاتی توجه کرد ؟

۱- قبل از خرید دستگاه آبمیوه گیری درمورد برندی که قصد خرید آن را دارید، خوب تحقیق کنید.
 
سعی کنید مدل آبمیوه گیری که انتخاب می کنید متناسب با نیاز خانواده تان و کاربردی باشد. در حال حاضر برندهای گوناگونی ( از ایرانی گرفته تا کالاهای وارداتی ) در بازار موجودند که با تحقیق و البته پس از تعیین بودجه می توانید از میان مدل های گوناگون موجود در بازار یکی را انتخاب کنید.
 
2- دستگاهی خریداری کنید که دهانه ورودی میوه آن بزرگ باشد زیرا آبمیوه گیری هایی که دهانه کوچکی دارند، شما را با مشکل مواجه می کنند.
 
۳- بسیار اهیمت دارد که قبل از خرید حتما در مورد خصوصیات دستگاه آبمیوه گیری از فروشنده سوال کرده یا از افرادی که از این نوع آبمیوه گیری استفاده کرده اند، سوال کنید. ممکن است آن آبمیوه گیری دارای برخی از ویژگی ها باشد که برای شما مفید نباشد.
 
۴- صدای دستگاه را حتما بررسی کنید. توجه کنید که دستگاه های آبمیوه گیری معمولا سرو صدای زیادی ایجاد می کنند ولی برخی از مدل های آبمیوه گیری علاوه بر سرو صدای زیادتری که ایجاد می کنند حرکت هم می کنند که این نشانه ایراد دستگاه است.
 
۵- قدرت دستگاه را فراموش نکنید . توصیه می شود قدرت دستگاه را قبل از خرید به دقت مورد بررسی دقیق قرار دهید. معمولا قدرت دستگاه ها حداقل از ۶۰۰ وات شروع می شود و مدل های قوی تر تا۱۵۰۰ وات قدرت دارند.
۶- بعد از “قدرت” ، بایستی سرعت یا سرعت های دستگاه را نیز مد نظر قرار داد تا دستگاهی را خریداری کنید که با سرعت بیشتری کار کند.
 
۷- در مورد جنس تیغه دستگاه وقت گذاشته و تحقیق کنید. برخی از دستگاه ها تیغه هایی از جنس فولاد و برخی از جنس پلاستیک و برخی از جنس تیتانیوم دارند. تیغه های فولادی و تیتانیومی بهترین و با دوام ترین نوع تیغه  هستند.
 
۸- در هنگام خرید لوازم خانگی از جمله آبمیوه گیری حتما به ضمانت دستگاه دقت کنید و به هیچ عنوان دستگاه بدون گارانتی نخرید و در ضمن به تاریخ شروع و پایان گارانتی نیز دقت بفرمائید.
 
۹- دستگاه آبمیوه‌گیری را حتماً بر بروی سطح صاف و تراز شده‌ قرار دهید، در غیر اینصورت ممکن است که در هنگام کار کردن، آبمیوه‌گیری حرکت کند و نتیجه کار را بر روی زمین بریزد یا شما را مجبور کند تا دائماً حواستان به ظرفی که درحال پر شدن از آبمیوه است باشد.
 
۱۰-  اگر آبمیوه‌گیری هنگام کار کردن تکان می‌‌خورد یا لاستیک‌های خنثی کننده لرزش در اصطلاح “دمپرها” در قسمت پایه‌ها خراب شده و یا اینکه محفظه آن بیش از اندازه ظرفیت پر است، ایراد دومی به سادگی برطرف می‌شود، اما برای ایراد اولی باید دستگاه آبمیوه گیری خود را به نزد تعمیرکار ببرید.
 
۱۱-  هر بار پس از استفاده از دستگاه آبمیوه‌ گیری، صافی (توری ) و شیر کوچکی که محل خروج آبمیوه است را به‌خوبی با استفاده از فرچه‌های کوچک مخصوص تمیز کرده و شستشو دهید. این قسمت از دستگاه علاوه بر حساس بودن از نظر بهداشتی ، از نظر پوسیدگی نیز حساس هستند.